Feestkraam.nl

Bewaren

Bewaren

Kinderfeestje op een boerderij

Hooi Hooi logeren bij de boer kinderfeestje bij FarmCamps. Bij dit bijzondere kinderfeestje krijg je een feestpakket bij aankomst, steek je je handen uit de mouwen op de boerderij en kook je samen met je vrienden

LEEFTIJD:
8 t/m 13 jaar
DEELNEMERS:
Vanaf 6 personen
LOCATIE:
Oldeholtwolde
PRIJS:
€ 130,00 per nacht
WEBSITE:
http://www.farmcamps.nl
TELEFOON:
088-8889188
AANBIEDER:
Farmcamps

Bij dit bijzondere kinderfeestje krijg je een feestpakket bij aankomst, steek je je handen uit de mouwen op de boerderij en kook je samen met je vrienden (misschien met een klein beetje hulp van je ouders) je eigen potje in de tent of geniet je van een heerlijke BBQ. Als jullie de zon onder zien gaan op je eigen terras proost je bij het kampvuur op jouw verjaardag. ‘s Avonds kruip je onder de wol in comfortabele bedden in een superluxe safaritent en in de ochtend word je wakker van de loeiende koeien en de haan die kraait.

Na een stevig boeren ontbijt, eventueel compleet verzorgd in een leuke picknickmand, begint een nieuwe dag. Bij FarmCamps Geele Bosch ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een boerenmilkshake maken of met zijn allen in de huifkar voor een echte huifkartocht over en rondom de boerderij. Voel je een midweek of weekend lang jarig met het Hooi Hooi verjaardagsfeestje van FarmCamps, een echt bijzonder kinderfeestje.


Adres

Ottersweg 13
8477 AG Oldeholtwolde
Tel: 088-8889188

Thema

Thema
Actief

Leeftijd

Leeftijd
C) 7 t/m 9 jaar
Leeftijd
D) 10 t/m 12 jaar
Leeftijd
E) 13+ jaar

Locatie

Locatie
Op locatie

Provincie

Provincie
Alle Provincies
Provincie
Friesland
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een ervaring schrijven. Registreer en login om een ervaring te schrijven.
 
Powered by Phoca Cart

Like what you see?

Close

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...