Feestkraam.nl

Bewaren

Bewaren

Wie is de dader?

Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen als team een misdaad voorkomen of oplossen. Tijdens de missie (het kinderfeestje) hebben de kinderen live telefooncontact met geheim agenten

LEEFTIJD:
7 t/m 13 jaar.
DEELNEMERS:
Van 4 t/m 40 mogelijk
LOCATIE:
Thuis of op elke gekozen locatie.
PRIJS:
€ 99,50 t/m 15 deelnemers.
WEBSITE:
http://wieisdedader.nl
TELEFOON:
088-4080804
EXTRA:
Met telefonische begeleiding

Voor het volbrengen van deze missie ontvangen de kinderen het Top secret missiedossier met alle informatie en aanwijzingen. Tijdens de missie (het kinderfeestje) hebben de kinderen live telefooncontact met geheim agenten om gevonden bewijs, ontcijferde codeberichten en nieuwe informatie uit te wisselen. Anonieme sms-jes en informatie over verdachte personen in de omgeving maken de missie nog realistischer.

 

Tijdens een buitenmissie volgen de kinderen als spionnen verborgen aanwijzingen, kraken zij codes en sturen zij geheime berichten om een misdaad te voorkomen. Tijdens een binnenmissie gaan de kinderen als detectives bewijs onderzoeken en de verdachten controleren om een misdaad op te lossen. Wie spreekt de waarheid, wat zeggen de getuigen en wie heeft een alibi?

 

Het kinderfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in elke woonplaats in Nederland en België.

Thema

Thema
Spannend
Thema
Mysterie
Thema
Actief
Thema
Spion en Detective
Thema
Superhelden
Thema
Moordfeestje

Leeftijd

Leeftijd
C) 7 t/m 9 jaar
Leeftijd
D) 10 t/m 12 jaar

Locatie

Locatie
Op locatie
Locatie
Feestjes buiten
Locatie
Feestjes binnen

Provincie

Provincie
Alle provincies
Provincie
Drenthe
Provincie
Flevoland
Provincie
Friesland
Provincie
Gelderland
Provincie
Groningen
Provincie
Limburg
Provincie
Noord-Brabant
Provincie
Overijssel
Provincie
Utrecht
Provincie
Zeeland
Provincie
Zuid-Holland

Renske

Mijn dochter en haar vriendinnetje hebben gister het spel " undercover in een bende " gedaan voor hun kinderfeestje . Wat was dat geweldig !!! Iedereen op straat was " verdacht " . Stuk voor stuk ( 12 kids ) waren ze super geconcentreerd bezig. We hadden gevraagd bij de plaatselijke visboer of die ook mee wilde doen in het spel , die genoten er ook van . Steeds werd er gebeld dat ze weer een verdacht persoon hadden gezien. Met de ontknoping op de site hielden alle kinderen elkaar vast omdat het zo spannend was . Van alle kinderen hoorden we dat het het leukste feestje ooit was . Een beter compliment kan je niet krijgen . Zeker voor herhaling vatbaar !!!
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een ervaring schrijven. Registreer en login om een ervaring te schrijven.
 
Powered by Phoca Cart

Like what you see?

Close

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...