Feestkraam.nl

Bewaren

Bewaren

Speeltuin de Leemkuil

 Het is hartstikke leuk om een kinderfeestje te vieren, maar waar ga je dan naar toe met de kids? Kom gezellig naar de Leemkuil!

LEEFTIJD:
Alle leeftijden
DEELNEMERS:
Zie website
LOCATIE:
Nijmegen
PRIJS:
Vanaf € 8,30 per persoon
WEBSITE:
www.deleemkuil.nl
TELEFOON:
024-3605198
AANBIEDER:
Speeltuin de Leemkuil

Kortingstarief
Voor groepen van 10 of meer personen hanteren wij een kortingstarief van € 4,00 per persoon (niet in combinatie met andere kortingen).

Speeltuinpakket
Veel kinderfeestjes maken gebruik van ons speeltuinpakket. U bent dan in één keer klaar en koopt voor € 8,30 voor elk kind de entree, eten en drinken en een ritje met de trein. En dan heeft u ook nog korting gekregen! Stel dat er kinderen zijn die een abonnement hebben, vraag dan of ze hun abonnementen pas meenemen naar het kinderfeestje. Op vertoon van hun pas krijgt u nog eens extra korting op het speeltuinpakket!

De Ridderzaal
Of... vier je verjaardagsfeestje in onze Ridderzaal! In deze Ridderzaal staat een prachtig versierde riddertafel om de kadootjes uit te pakken of met zijn allen frietjes aan te eten en de jarige toe te zingen.

Je kunt er lekker spelen met de playstation, de Wii, een voetbaltafel, een gigantisch schaakspel en meer. De ruimte kan alleen besproken worden in combinatie met het speeltuinpakket. Het reserveren van de Ridderzaal moet telefonisch gebeuren via 024 - 360 51 98. Dit kan alleen tijdens openingsuren. Er wordt een toeslag van € 10,00 (prijs 2017) in rekening gebracht voor een feestje in de Ridderzaal. Bij 10 of meer kinderen met een pakket is het gebruik van 1 blok in de Ridderzaal gratis!Adres
Luciaweg 2
6523 NK Nijmegen
Tel: 024-3605198

Thema

Thema
Speeltuin

Leeftijd

Leeftijd
A) 0 t/m 3 jaar
Leeftijd
B) 4 t/m 6 jaar
Leeftijd
C) 7 t/m 9 jaar
Leeftijd
D) 10 t/m 12 jaar

Locatie

Locatie
Op locatie

Provincie

Provincie
Alle Provincies
Provincie
Gelderland
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een ervaring schrijven. Registreer en login om een ervaring te schrijven.
 
Powered by Phoca Cart

Like what you see?

Close

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...