Feestkraam.nl

Bewaren

Bewaren

Artis

 

Vier je verjaardagsfeestje in ARTIS.

LEEFTIJD:
Vanaf 6 jaar
DEELNEMERS:
Zie website
LOCATIE:
Amsterdam
PRIJS:
Vanaf € 18,00 per persoon
WEBSITE:
www.artis.nl
TELEFOON:
0900-2784796
AANBIEDER:
Artis

Tussen de dieren en planten, in de ruimte of in de pluktuin.

Kies uit een van onze 3 arrangementen voor kinderfeestjes.

Speur in het park
Welk dier wordt ondersteboven geboren? En hoe oud wordt een papegaai? Doe de verjaardagsspeurtocht en ontdek het samen. Met een appel, drankje en ijsje voor onderweg speur je door het park, op zoek naar dieren en de oudste beuk in ARTIS. Van zo’n speurtocht krijg je best trek, dus op naar restaurant de Twee Cheetahs. Daar kun je met uitzicht op de giraffen en zebra’s kiezen uit een kindersandwich, tosti of patat met een snack. Dit verjaardagsfeestje is voornamelijk geschikt voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar en kun je elke dag van de week, op elk tijdstip, vieren. De toegangskaarten voor ARTIS zijn de hele dag geldig.

 

Reis door de ruimte
Vier je verjaardag en reis door de ruimte tijdens een privé live-voorstelling in het Planetarium. Met de planetenspeurtocht kom je daarna ook in het ARTIS-Park van alles te weten over het heelal. Met een appel, drankje en ijsje voor onderweg speur je uur door het park op zoek naar de dieren en planten die een aanwijzing vormen naar welke planeet je op zoek bent. Van zo’n speurtocht krijg je best trek, dus op naar restaurant de Twee Cheetahs. Daar kun je met uitzicht op de giraffen en zebra’s kiezen uit een kindersandwich, tosti of patat met een snack. Dit verjaardagsfeestje is geschikt voor kinderen tussen de acht en twaalf jaar en kun je vieren op woensdag, zaterdag en zondag. De privé-voorstelling in het Planetarium start op het door jou gekozen tijdstip, om 13.00 of 14.00 uur. Wil je eerder naar ARTIS komen? Dat kan, de rest van de dag kan je helemaal zelf invullen. Ook de tafel in de Twee Cheetahs staat de hele dag voor jullie klaar.

Pluk en trakteer
Hoeveel eet een olifant? En hoe gebruiken dierverzorgers de eetbare tuin in ARTIS om dieren te voeren? Vier je feestje in de pluktuin van ARTIS en ontdek wat de dieren eten en help mee met voeren. Het feestje begint bij de Muziektent waar je opgewacht wordt door een ARTIS-rondleider. Daar maak je kennis met de eetbare tuin waar van alles groeit en bloeit. Wat kan je oogsten op jouw verjaardag? En aan welk dier kan je die eetbare bloem, groente of kruiden voeren?* En wat staat er op het menu voor de kinderen? In restaurant de Twee Cheetahs kun je met uitzicht op de giraffen en zebra’s kiezen uit een kindersandwich, tosti of patat met een snack. De activiteit start op het door jou gekozen tijdstip, om 13.00, 14.00, 15.00 of 16.00 uur. Wil je eerder naar ARTIS komen? Dat kan, de rest van de dag kan je helemaal zelf invullen. Ook de tafel in de Twee Cheetahs staat de hele dag voor jullie klaar.

Adres
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Tel: 0900-2784796

Thema

Thema
Dieren en Natuur

Leeftijd

Leeftijd
B) 4 t/m 6 jaar
Leeftijd
C) 7 t/m 9 jaar
Leeftijd
D) 10 t/m 12 jaar

Locatie

Locatie
Op locatie

Provincie

Provincie
Alle Provincies
Provincie
Noord-Holland
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een ervaring schrijven. Registreer en login om een ervaring te schrijven.
 
Powered by Phoca Cart

Like what you see?

Close

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...