Feestkraam.nl

Bewaren

Bewaren

Kinderfeestje in Orientalis

Verras je vriendjes en vriendinnetjes met een bijzonder kinderfeestje. Je kunt kiezen uit een Romeins of een Woestijnfeest! 

LEEFTIJD:
Zie website
DEELNEMERS:
Minimaal 8 kinderen
LOCATIE:
Heilig Landstichting
PRIJS:
€ 108,00
WEBSITE:
http://www.museumparkorientalis.nl
TELEFOON:
024-3823110
AANBIEDER:
Museumpark Orientalis

Romeins feest

Tijdens het Romeinse feest word je bij binnenkomst in het park ontvangen door een Romein. Ook jij en je vriendjes en vriendinnetjes verkleden zich als een echte Romein. De jarige Job mag kiezen uit twee van de Romeinse activiteiten die je in het museumpark kunt doen, zoals fresco’s maken, vilten of weven. Daarna kun je nog een speurtocht maken.

Woestijnfeest

Bij binnenkomst in het park word je ontvangen door een van de bewoners van het Bedoeïenenkamp. Jij en jouw vriendjes en vriendinnetjes verkleden zich ook als Bedoeïenen. Je gaat mee naar het tentenkamp en daar leer je henna schilderen en tegeltjes maken met Arabische motieven. Daarna kun je nog een speurtocht maken. 

Prijzen

De activiteit geldt voor minimaal 8 kinderen. U betaalt € 108,-. Heeft u minder dan 8 kinderen bij u, dan betaalt u alsnog € 108,-. Ieder extra kind € 13,50.
Begeleiders betalen € 8,50 of gratis met een museumkaart.


Het kinderfeestje kunt u afsluiten in onze authentieke Romeinse Herberg. Daar krijgen de kinderen een frietje in Romeinse stijl of woestijnstijl met een glaasje fris en als afsluiting een waterijsje. Dit arrangement kost € 4,75 per kind. Kiest u voor een extra snack bij een frietje, dan wordt het arrangement € 6,75. 

Een uniek kinderfeestje voor uw kind!

Wij maken u erop attent dat de kinderfeestjes uitsluitend op woensdag- en zaterdagmiddag om 14.00 uur kunnen plaatsvinden. Het programma duurt ca 2 uur. Reserveer op tijd, minimaal 10 dagen van tevoren, dan zorgen wij voor een geslaagd kinderfeestje!


Adres
Profetenlaan 2
6564 BL Heilig Landstichting
Tel: 024-3823110

Thema

Thema
Creatief

Leeftijd

Leeftijd
A) 0 t/m 3 jaar
Leeftijd
B) 4 t/m 6 jaar
Leeftijd
C) 7 t/m 9 jaar
Leeftijd
D) 10 t/m 12 jaar

Locatie

Locatie
Op locatie

Provincie

Provincie
Gelderland
Provincie
Alle Provincies
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een ervaring schrijven. Registreer en login om een ervaring te schrijven.
 
Powered by Phoca Cart

Like what you see?

Close

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...