Feestkraam.nl

Bewaren

Bewaren

Bounz Party Nijmegen

Bij een Bounz® Party van Bounz® Nijmegen kunnen de kinderen lekker vrij springen, maar ook een partijtje dodgeball spelen.

LEEFTIJD:
Zie website
DEELNEMERS:
Vanaf 8 deelnemers
LOCATIE:
Nijmegen
PRIJS:
Vanaf € 13,50 per persoon
WEBSITE:
https://www.bounz.nl/
TELEFOON:
024-4200120
AANBIEDER:
Bounz Nijmegen

Ook krijgen ze instructies van de Bounz® Master. Tijdens het kinderfeestje is er genoeg tijd om even bij te komen van het springen en natuurlijk om wat lekkers te eten. De jarige job krijgt ook nog een cadeau van Bounz®.

Een Bounz® Party kan al gevierd worden vanaf acht kinderen. Het begint op hele uren. Een Bounz ® Party wel graag vooraf reserveren, eventuele specifieke wensen zijn bespreekbaar.

Ook fijn: Als ouder kun je lekker achterover zitten, want Bounz® regelt het gehele feest!

Er zijn verschillende soorten Bounz® Party's:

Bounz® Party:
1 uur springen bij Bounz® inclusief 15 minuten dodgeball en Bounz® instructies onder begeleiding van de Bounz® Master. Bounz® verzorgt limonade en zakjes chips. Na het springen kunnen de kinderen lekker smullen van de taart en krijgen ze nog een waterijsje toe. De jarige ontvangt van Bounz® een cadeau.

Bounz® Party Plus:
2 uur springen bij Bounz® inclusief 15 minuten dodgeball en Bounz® instructies onder begeleiding van de Bounz® Master. Bounz® verzorgt limonade en zakjes chips. Na het springen kunnen ze genieten van de taart. Aan het einde krijgen ze nog een waterijsje toe. De jarige ontvangt van Bounz® een cadeau.


Bounz® Party All in:
1 uur springen bij Bounz® inclusief 15 minuten dodgeball en Bounz® instructies onder begeleiding van de Bounz® Master. Bounz® verzorgt limonade en zakjes chips. Na het springen kunnen de kinderen lekker smullen van friet met snack en krijgen ze nog een waterijsje toe. De jarige ontvangt van Bounz® een cadeau.


Bounz® Party All in Plus:
2 uur springen bij Bounz® inclusief 15 minuten dodgeball en Bounz® instructies onder begeleiding van de Bounz® Master. Bounz® verzorgt limonade en zakjes chips. Na het springen kunnen de kinderen lekker smullen van friet met snack en krijgen ze nog een waterijsje toe. De jarige ontvangt van Bounz® een cadeau.


Bounz® Party Healthy:
1 uur springen bij Bounz® inclusief 15 minuten dodgeball en Bounz® instructies onder begeleiding van de Bounz® Master. Bounz® verzorgt limonade en fruit. Als het springen is afgelopen ontvangt de jarige een cadeau van Bounz® krijgt iedereen een waterijsje.


Bounz® Party Healthy Plus:
2 uur springen bij Bounz® inclusief 15 minuten dodgeball en Bounz® instructies onder begeleiding van de Bounz® Master. Bounz® verzorgt limonade en fruit. Als het springen is afgelopen ontvangt de jarige een cadeau van Bounz® en krijgt iedereen een waterijsje.


Adres
Waalbandijk 20 c
6541 AJ Nijmegen
Tel: 024-4200120

Thema

Thema
Actief

Leeftijd

Leeftijd
B) 4 t/m 6 jaar
Leeftijd
C) 7 t/m 9 jaar
Leeftijd
D) 10 t/m 12 jaar
Leeftijd
E) 13+ jaar

Locatie

Locatie
Op locatie

Provincie

Provincie
Alle Provincies
Provincie
Gelderland
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een ervaring schrijven. Registreer en login om een ervaring te schrijven.
 
Powered by Phoca Cart

Like what you see?

Close

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...