Feestkraam.nl

Bewaren

Bewaren

Kinderfeestje bij De Ontdekfabriek

Bouw je leukste kinderfeestje ooit! Ben je (bijna) jarig? Bouw je feestje bij De Ontdekfabriek in Eindhoven.

LEEFTIJD:
Vanaf 6 jaar
DEELNEMERS:
Zie website
LOCATIE:
Eindhoven
PRIJS:
Vanaf € 11,00 per persoon
WEBSITE:
http://deontdekfabriek.nl/
TELEFOON:
040-7873506
EXTRA:
Inclusief eten
AANBIEDER:
De ontdekfabriek

ze ontvangen je met een mooi cadeau en vragen je vrienden en vriendinnen natuurlijk om voor je te zingen! Als je wilt kun je ook hun cadeautjes uitpakken bij ons. Na een korte uitleg gaan jullie vrij rondlopen en kun je een geweldige film bekijken, spelen, bouwen en lol trappen: binnen (én in de lente en zomer ook buiten). Als het nodig is helpen de avonturenbegeleiders jullie verder. Er is een heleboel te beleven!

Je mag zoveel ranja drinken als je wilt. En tijdens lunchtijd of aan het einde van de middag zijn er lekkere poffertjes of broodjes knakworst. Voor je het weet zit jouw geweldige kinderfeest er dan alweer op!

Wanneer:

Een kinderfeestje kun je vieren op zondag, woensdagmiddag en zaterdagmiddag (uitzonderingen: klik HIER). De Ontdekfabriek is er voor alle kinderen, maar voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar is het het leukst. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer op tijd

Kosten:

Een kinderfeestje kost 11 euro per kind inclusief poffertjes of broodje knakworst (3,50 euro per kind korting als jullie ergens anders eten). Daarnaast betaal je 25 euro eenmalig per feestje voor een prachtig cadeau voor de jarige, de ontvangst en uitleg en voor onbeperkt ranja voor jullie groep!

Volwassenen/begeleiders betalen de normale entreeprijs van De Ontdekfabriek en kunnen aan de bar eten en drinken bestellen. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen.

Extra mogelijkheden:

Veldfles

Wil je alle kinderen van het feestje een cadeau geven? Misschien is de Ontdekfabriek veldfles dan wel een leuk idee (kost 5 euro per veldfles bij de bestelling van een kinderfeestje, aanvragen via formulier kinderfeestje).

Minecraft Mania

Bij een kinderfeestje op een ZONDAG kun je een extra Minecraft Maniaworkshop bestellen (kost normaliter 12,50 euro per kind, maar bij de bestelling van een kinderfeestje 9 euro per kind, aanvragen via formulier kinderfeestje).

3D workshop

Ga tijdens je kinderfeestje een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met 3D pennen je eigen uitvindingen of kunstwerk! De jarige krijgt een sleutelhanger met zijn/haar eigen naam. Die wordt met een echte 3D printer gemaakt. Een 3D workshop kost 5,00 euro extra per kind, aanvragen via formulier kinderfeestje).Ballon Battle

Een waterwedstrijd met al je vrienden! Vanaf ons fort buiten ga je trainen om eventuele indringers met waterballonnen te bestrijden. Wie kan de waterballonnen het beste mikken? Deze spetterende activiteit (je wordt gegarandeerd nat) kost 10 euro extra (eenmalig voor de hele groep, inclusief 100 ballonnen in Bunch O Balloons, aanvragen via formulier kinderfeestje)

Verjaardagscake
Wil je lekker samen smullen? Dan kun je een heerlijke verjaardagscake bestellen, aanvragen via formulier kinderfeestje.

Meer weten?

Klik hier voor de veelgestelde vragen over een kinderfeestje.

Benieuwd wat anderen ervan vonden? Kijk hier.

Onderin deze pagina vind je een aanvraagformulier voor een kinderfeestje.

Ontdekfabriek uitnodigingen

Bij een origineel kinderfeestje hoort natuurlijk ook een originele uitnodiging. De Ontdekfabriek heeft prachtige uitnodigingskaarten die je kunt bestellen. Ze kosten 1 euro per stuk en worden naar je opgestuurd na je reservering (bij bestelling van minimaal 5 stuks). Maar je kunt natuurlijk ook zelf uitnodigingen maken.


Adres
Torenallee 22
5617 BD Eindhoven
Tel: 040-7873506

Thema

Leeftijd
B) 4 t/m 6 jaar
Thema
Actief

Leeftijd

Leeftijd
C) 7 t/m 9 jaar
Leeftijd
D) 10 t/m 12 jaar
Leeftijd
E) 13+ jaar

Locatie

Locatie
Op locatie

Provincie

Provincie
Alle Provincies
Provincie
Noord-Brabant
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een ervaring schrijven. Registreer en login om een ervaring te schrijven.
 
Powered by Phoca Cart

Like what you see?

Close

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...