Feestkraam.nl

Bewaren

Bewaren

Drukkerijmuseum

In het Drukkerijmuseum is het ook mogelijk om je eigen verjaardag te komen vieren met je vriendjes en vriendinnetjes!

LEEFTIJD:
Vanaf 7 jaar
DEELNEMERS:
Zie website
LOCATIE:
Meppel
PRIJS:
Vanaf € 6,00 per persoon
WEBSITE:
http://www.drukkerijmuseum-meppel.nl/
TELEFOON:
0522-242565
AANBIEDER:
Drukkerijmuseum

Speurneuzen (dinsdagmiddag t/m zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur). Ben je tussen de 10 en 15 jaar, dan kun je, onder begeleiding van een volwassene, tijdens een speurtocht zelf het museum gaan verkennen. Gedurende de speurtocht kom je in alle hoeken en gaten en leer je veel over de ontwikkeling van het schrift, van heel vroeger tot nu. Natuurlijk kom je ook langs de papierton, oude letterkasten, letterzetmachines en de grote drukpersen. Het is leuk als die grote persen aan ’t werk zijn. Je ziet precies hoe de letters op het papier worden gedrukt. Na afloop ontvang je een echt diploma.

Kinderfeestje op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur. Leeftijd vanaf 7 jaar. Kinderfeest alleen op afspraak. Wil je eens een apart feestje of een verjaardag die helemaal anders is dan anders? Dan hebben we goed nieuws: in het museum is het allemaal mogelijk! Met je vriendjes en vriendinnetjes krijg je een spannende rondleiding waarbij je ook zelf aan de slag kunt. Je gaat o.a. papierscheppen en letters afdrukken. Tussendoor krijg je een traktatie van fris en chips. De jarige wordt natuurlijk helemaal in het zonnetje gezet!
Prijzen voor het museumkinderfeest:
Per kind, incl. zakje chips en frisdrank, € 6,00
Per volwassen begeleider, incl. een kop koffie of thee, € 3,50
Tijdsduur van het feest is ongeveer twee uur en na afloop ontvang je een echt diploma.

De Kinderdrukkerij op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur. Dit kinderfeest is ook alleen op afspraak. Kinderen kunnen nu daadwerkelijk met drukwerk aan de gang. Onder bekwame begeleiding kunnen ze, afhankelijk van hun leeftijd, een aantal grafische technieken beoefenen. Ook krijg je tussendoor een traktatie van fris en chips. De jarige wordt helemaal in het zonnetje gezet!
Kinderdrukkerij I . Leeftijd 7-10 jaar.
Je gaat met verschillende druktechnieken aan het werk, zoals stempels,inktroller, zelf sjablonen maken en met deze je eigen kunstwerken maken. Zelf een map bedrukken waarin je de  zelfgemaakte werkjes mee naar huis kunt nemen.
Prijs: € 7,00 per kind, inclusief zakje chips en frisdrank. Per volwassen begeleider, inclusief een kop koffie of thee, € 3,50
Tijdsduur van het feest is ongeveer twee uur en na afloop ontvangt ieder kind een echt diploma.
Kinderdrukkerij II
Leeftijd 10-12 jaar
Je gaat een zelfgemaakte tekening overbrengen op linoleum en dan uitsnijden. Daarna maak je een afdruk op een pers. Zelf een map bedrukken waarin je de zelfgemaakte werkjes mee naar huis nemen.
Prijs: € 8,50 per kind, inclusief zakje chips en frisdrank.
Per volwassen begeleider, inclusief een kop koffie of thee, € 3,50. Tijdsduur van het feest is ongeveer twee uur en na afloop ontvangt ieder kind een echt diploma.

Adres
Kleine Over 11
7941 BK Meppel
Tel: 0522-242565

Thema

Thema
Actief

Leeftijd

Leeftijd
C) 7 t/m 9 jaar
Leeftijd
D) 10 t/m 12 jaar
Leeftijd
E) 13+ jaar

Locatie

Locatie
Op locatie

Provincie

Provincie
Alle Provincies
Provincie
Drenthe
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een ervaring schrijven. Registreer en login om een ervaring te schrijven.
 
Powered by Phoca Cart

Like what you see?

Close

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...