Feestkraam.nl

Bewaren

Supercool paintballen

Paintballen, lasergamen, Crazy karten; het kan allemaal bij Paintball City Hillegom!

LEEFTIJD:
Vanaf 8 jaar
DEELNEMERS:
Zie website
LOCATIE:
Hillegom
PRIJS:
Zie website
WEBSITE:
http://www.paintballhillegom.nl/
TELEFOON:
06-55386544
AANBIEDER:
Paintball City Hillegom

Paintball Hillegom heeft het grootste indoor paintball veld van de Benelux met 4500 m2 aan speelveld. Het speelveld is een compleet overdekt dorp met daarin alles wat je maar kan bedenken! Wat dacht je van een kasteel, kerk, een Chinees restaurant of zelfs een kerkhof? 

Paintballen kan je vanaf 8 jaar. Je krijgt een overall aan en een masker op. Om eventuele blauwe plekken te voorkomen, gebruik je een kinder paintball geweer dat voorzien is van een lagere druk. Hierdoor worden de paintballs met minder snelheid naar elkaar geschoten. Natuurlijk blijft het net zo spannend en leuk!

Je kunt hier niet alleen paintballen, ga ook eens lasergamen! Super gaaf en ook al zo spannend! Ga op pad in het verrassende doolhof met al je vriendjes en vriendinnetjes.

Een ander leuk idee: Crazy Cart! Crazy Cart is een elektrische kinderkart, ideaal om mee te scheuren en te driften. Wat driften is? Driften is met een auto dwars door de bocht scheuren, maar wel gecontroleerd. Je hebt dat vast wel een keer gezien in een film of op het circuit. Crazy karten kan je doen vanaf 8 jaar.

Je partijtje hier vieren is supercool! In het paintball dorp kom je al snel voor verschillende verrassingen te staan. Dat wordt dus een hele uitdaging, waar iedereen nog lang over na zal praten. En het fijne is, je kan elke dag van de week je feestje houden.

 

Adres
Leidsestraat 187
2182 DM Hillegom
Tel: 06-55386544

Thema

Thema
Actief
Thema
Spannend

Leeftijd

Leeftijd
C) 7 t/m 9 jaar
Leeftijd
D) 10 t/m 12 jaar
Leeftijd
E) 13+ jaar

Locatie

Locatie
Op locatie

Provincie

Provincie
Alle Provincies
Provincie
Noord-Holland
Alleen geregistreerde bezoekers kunnen een ervaring schrijven. Registreer en login om een ervaring te schrijven.
 
Powered by Phoca Cart

Like what you see?

Close

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...